Skip to main content

SCHOONHEIDSSALON

INSIDE BEAUTY

Voor jouw natuurlijke schoonheid

Aromatherapie huidbehandeling

Een huidbeleving van 100% puur natuur.

Société Provençale d’Aromatherapie (S.P.A.) is uniek in het assortiment van natuurlijke cosmetica. Een compleet programma gezicht- en lichaamsverzorging met 100% natuurlijke producten die de allerhoogste bio-kwaliteit ingrediënten bevatten. Dit houdt in dat alle producten een hoog gehalte pure en zuivere combinaties van etherische oliën, plantenoliën en plantenextracten bevatten. Een hoog gehalte aan werkzame ingrediënten voor jouw huid. 100% puur, 100% zuiver!

Aromatherapie huidbehandeling op maat
voor huidverbetering:

Bij de huidbehandeling in de salon worden alle producten op jouw huidconditie afgestemd. Alle huiden zijn welkom! Van haar, van hem, van elke leeftijd, en óók de gevoelige huiden. De behandeling begint met een intake waarbij we samen de conditie van je huid bespreken, de huidverbeteringswens en de oorzaak van jouw eventuele huidprobleem. Alle aspecten worden behandeld om zo jouw huid een complete gezichtsbehandeling te geven voor optimaal resultaat. Behandeld worden met SPA aromatherapie is een ervaring. Gun jouw huid deze beleving van 100% puur natuur.

Aromatherapie Thuis op maat:

De behandeling in de salon zal jouw huid intensief verbeteren. Deze verbetering kan niet wekenlang vasthouden. Dagelijkse thuisverzorging daarbij is een must als je een betere huid wenst. De juiste huidverzorging is daarbij van groot belang. Nogal BIOlogisch.
De thuisverzorgingsproducten van S.P.A. aromatherapie zijn niet “op basis van natuurlijke ingrediënten” maar bestaan alleen uit 100% puur natuur. Krachtig en werkzaam! Ik ben jouw specialist in Green Beauty. Mijn ervaring in Bio en natuurlijke cosmetica is begonnen in 1992.
De thuisverzorgingsproducten worden speciaal voor jou op maat gemengd. UNIEK. Voor elke huid een eigen speciale mengeling. Zo krijgt jouw huid het allerbeste! Wat is het verschil tussen natuurlijke cosmetica en S.P.A. Aromatherapie? Met name het gehalte aan werkzame stoffen en het feit dat het 100% puur natuur en onverdund is. PUUR EN ZUIVER in kwaliteit en ingrediënten. Eerlijk in prijs.

Ervaar het zelf, je huid vindt het heerlijk! De beleving met SPA Aromatherapie is absluut een andere....

Tarieven Aromatherapie huidverbeterende behandelingen (2023)

Aromatherapie huidverbeterende behandeling op maat Compleet € 115,00

Een zeer uitgebreide behandeling, waarbij de Aromatherapie optimaal op maat wordt ingezet :
- hoog werkstoffengehalte voor je huid met etherische oliën en fruitextracten
- ondersteuning Aromatherapie kruidendruppels specifiek op het verbeterende aspect voor jóuw huid
- ontspanningselement op maat met Aromatherapie Serum
stimuleren van de bloedcirculatie en kruidendruppels- huidreiniging- intensieve peeling van granen, wilde rijst en boekweit- verwijderen van onzuiverheden- wenkbrauw epilatie- etherische oliën- vulkanisch moddermasker- groente/fruit ampul met fruitwatervliesmasker- ontspannende massage van gezicht, hals, nek en schouders met een mix van plantenolie en etherische olie- huidverzorging (dagmake-up naar wens)
Thuisbehandeling op maat is exclusief.

Aromatherapie huidverbeterende behandeling op maat Intens-Relax € 96,00
stimuleren van de bloedcirculatie en kruidendruppels- huidreiniging- intensieve peeling van granen, wilde rijst en boekweit- verwijderen van onzuiverheden- wenkbrauw epilatie- etherische oliën- vulkanisch moddermasker- groente/fruit ampul met fruitwatervliesmasker- ontspannende massage van gezicht, hals, nek en schouders met een mix van plantenolie en etherische olie - huidverzorging (dagmake-up indien gewenst)
Thuisbehandeling op maat is exclusief.

Aromatherapie huidverbeterende behandeling op maat Intensief € 78,00
stimuleren van de bloedcirculatie en kruidendruppels- huidreiniging- intensieve peeling van granen, wilde rijst en boekweit- verwijderen van onzuiverheden- wenkbrauw epilatie- etherische oliën- vulkanisch moddermasker- groente/fruit ampul met fruitwatervliesmasker- huidverzorging (dagmake-up indien gewenst)
Thuisbehandeling op maat is exclusief.

Aromatherapie huidverbeterende behandeling op maat Actief € 58,00
stimuleren van de bloedcirculatie en kruidendruppels- huidreiniging- intensieve peeling van granen, wilde rijst en boekweit- verwijderen van onzuiverheden- wenkbrauw epilatie- etherische oliën- vulkanisch moddermasker- huidverzorging (dagmake-up indien gewenst)
Thuisbehandeling op maat is exclusief.

Aromatherapie gezichtsbehandeling Fris € 45,00
huidreiniging- gel de gommage huidscrub- verwijderen van onzuiverheden- wenkbrauw epilatie- etherische oliën- vulkanisch moddermasker- huidverzorging (dagmake-up naar wens)
Thuisbehandeling op maat is exclusief.

Aromatherapie gezichtsbehandeling Tiener € 41,50
Specifiek voor de jongere huid tot 18 jaar.
huidreiniging- gel de gomage huidscrub- verwijderen van onzuiverheden- evt. wenkbrauw epilatie- phytoserum- vulkanisch moddermasker- huidverzorging en reinigingstips voor thuis
Thuisbehandeling op maat is exclusief.

Aromatherapie gezichtsbehandeling Fresh & Relax € 78,00
Dé combinatie van een goede huidreiniging én een heerlijke ontspanning,
wanneer je niet specifiek een huidverbeteringswens hebt, maar wél je huid in een optimale conditie wilt behouden en kiest voor kwaliteit.
huidreiniging- gel de gomage huidscrub- verwijderen van onzuiverheden- wenkbrauw epilatie- plantenserum en verzachtend crèmemasker- huidverzorgende en ontspannende massage- dagverzorging (dagmake-up naar wens)
Thuisbehandeling op maat is exclusief.

Ervaring bij Inside Beauty door Mieke:
Hoi Daniëlle,
Ik wil je bedanken voor weer een heerlijke uitgebreide gezichtsbehandeling gisteren! Naast zeer vakbekwaam ben je ook een warme persoonlijkheid. Ik ga liggen in je stoel en voel me gelijk ontspannen. Ik ben de hele dag aan het zorgen voor en op het moment dat ik bij jou in de stoel lig, heb ik het gevoel dat er iemand voor mij zorgt. Ik word compleet verwend en in de watten gelegd. Dat doet een mens goed. Je stemt daarbij de producten van elke behandeling af op wat mijn huid op dat moment nodig heeft. Na de complete reiniging van mijn huid krijg ik altijd een heerlijke ontspanningsmassage en ga ik als herboren weer naar huis. Dank je wel daarvoor Daniëlle! Ik kijk nu al weer uit naar de volgende behandeling. 
Lieve groet, Mieke

Ervaring bij Inside Beauty door Edith Borghols:
Een fijne gezichtsbehandeling. Intensief gereinigd en behandeld met mooie producten. Een sfeervolle salon en een schoonheidsspecialiste met kennis en die zich blijft ontwikkelen.