SCHOONHEIDSSALON

INSIDE BEAUTY

Voor jouw natuurlijke schoonheid

Société Provençale d'aromatherapie

Unieke natuurlijke cosmetica gemaakt en gemengd, speciáál voor jouw huid. Alle producten van S.P.A.-aromatherapie doen méér dan de huid verzorgen en voeden. Elk potje, elk flesje zit boordevol met werkzame concentraties van etherische oliën die écht iets voor jouw huid doen. 100% zuiver uit de natuur, en in de meest krachtige vorm. Het maakt jouw huid gezonder, stralender, jeugdiger en gladder. Zonder agressieve en schadelijke stoffen of behandelingen. 

Etherische oliën worden door de huid helemaal opgenomen en gaan vanaf de binnenkant met je huid aan de slag. ( Dus niet alleen maar een zacht laagje wat je opsmeert) Hierdoor worden huidfuncties ondersteund en verbeterd.

Maar hoe zit dat nu met huidfuncties? Welke doet wat, en welke heb je nodig om bijvoorbeeld acne tegen te gaan, die rode adertjes te verzachten, de lijntjes rond je ogen en lippen te verminderen, het verouderingsproces te vertragen, allergische reacties van je huid en eczeemklachten tot een ruststand te brengen....
Precies dáárom heb je een ervaren specialist nodig, een ervaren Aroma-therapeut. Ik ben opgeleid om jou daarin te adviseren en ondersteunen. (mijn opleiding gaat terug tot 1992).
S.P.A. Aromatherapie wordt speciaal voor jouw huid, en geheel op jouw huidwensen op maat afgestemd en gemengd.

Met cosmetica is het niet mogelijk om een specifieke huidfunctie te ondersteunen. Met Aromatherapie kan dat wél! Want die werkt ook aan de oorzaak van een huidconditie. Kennis is een must, en daarvoor kun jij met jouw huid bij Inside Beauty terecht! Een uniek concept met als resultaat een gezonde huid die straalt!

Locatie

Inside Beauty Zoeloestraat Purmerend

Openingstijden

ma:   10.30 - 21.00 uur
di:     9.00 - 16.00 uur  (om de week)
woe:9.00 - 16.00 uur
do:    9.00 - 19.00 uur
vrij:  9.00 - 14.00 uur  (om de week)

Eindejaarssluiting: 24 december 2022  tm 3 januari 2023

Nieuwsbrief ontvangen?

Op de hoogte blijven van nieuws en acties van Inside Beauty? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Inside Beauty
Daniëlle Pieterse

Zoeloestraat 63
1448 ML Purmerend
06 42243130

Volg ons op Facebook en Instagram voor de nieuwste updates en aantrekkelijke acties.

Jouw gegevens worden volgens de nieuwe AVG wet (24/05/2018) met zorg en veilig beheerd. Je hebt altijd de mogelijkheid om uit te schrijven.

Logo Inside Beauty

Zoeloestraat 63 | 1448 ML Purmerend
06 42243130
www.insidebeauty.nl | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.