Skip to main content

SCHOONHEIDSSALON

INSIDE BEAUTY

Voor jouw natuurlijke schoonheid

Aromatherapie behandelingen voor huidproblemen

Een huidprobleem ? Mooi niet…
een natuurlijke behandelmethode om jouw huid te helpen.

Heb je last van een huidprobleem? Vaak heb je dan al een behoorlijke zoektocht achter de rug om je huid onder controle te krijgen. 
Met mijn ruime ervaring in Aromatherapie bij diverse huidproblemen kan ik jouw huid letterlijk en figuurlijk een handje helpen. Met huidliefde!

Er zijn veel lastige huidproblemen. Niet alleen de huid van het gezicht kent problemen, maar ook die van het lichaam.

  • Acne
  • Couperose
  • Eczeem
  • Allergische huid
  • Verslapte huid met of zonder rimpels
  • Pigmentvlekjes
  • Littekens
  • Wratjes, steelwratjes, huid “friemeltjes, hobbeltjes en bobbeltjes”
  • of andere… of meerdere tegelijkertijd?

Het behandelconcept van Inside Beauty biedt hulp! Deze wordt namelijk precies op maat gemaakt voor jouw huid(probleem). Een duurzame huidverbetering is het resultaat. 
Ik ben Acne-gespecialiseerd en Acne-geregistreed bij de Anbos. Voor Acnebehandelingen is het mogelijk een vergoeding te krijgen van je verzekering. Vraag dit na bij jouw verzekeringsmaatschappij.

Totaalconcept ; van binnen en buiten.

Meestal wordt de huid alleen “uitwendig” verzorgd. Je probeert een creme voor de gevoelige/rode huid, een droge huid of juist een vette huid. Je bemerkt resultaat, maar na verloop van tijd komt het probleem eigenlijk wel weer terug.
Als opgeleide Aromatherapie specialist bespreek ik samen met jouw je huid en de oorsprong van dit huidprobleem. Zo kunnen we “vanaf de oorzaak" aan jouw huid werken om deze weer mooi(er) en gezond(er) te krijgen.

Inside Beauty werkt alleen met 100% puur natuurlijke producten. Met de producten van S.P.A. Aromatherapie is het mogelijk om een structurele verbetering van de huid te krijgen. De pure, natuurlijke producten zijn speciaal samengesteld op basis van bijenwas, plantaardige oliën en etherische oliën. Deze oliën hebben het vermogen om dóór alle huidlagen te dringen. Dus ook door de diepste huidlagen waar een huidprobleem ontstaat.
S.P.A. aromatherapie heeft zelfs producten ontwikkeld die van binnenuit ervoor zorgen dat de “oorzaak” van het huidprobleem wordt aangepakt! Een Traitement Terrain (letterlijk: "Verzorging van het Terrein") bestaat alleen uit 100% natuurlijke etherische oliën van de hoogste kwaliteit. Het zijn de sterkst werkende producten van S.P.A.

Huidverzorging op maat

Geen enkele behandeling in de salon is hetzelfde. Elke keer opnieuw worden de ingrediënten voor jouw huidbehandeling gekozen. Wat heeft je huid op dat moment nodig? Het wisselende seizoen, jouw gemoedstoestand, heb je van het weekend een feestje gehad… alles heeft invloed op je huid. Zeker wanneer je huid onrustig is.
De producten die “van buitenaf” jouw huid gaan verzorgen, worden specifiek voor jouw huid op maat gemaakt. Ze hebben een hoog gehalte actieve werkstoffen die ècht iets doen. Alle producten van S.P.A.-aromatherapie geven een intensieve verzorging van de huid door de werkzame concentraties van etherische oliën. Hierdoor worden alle huidfuncties ondersteund en verbeterd.

Duurzame huidverbetering met behandelingen in de salon en thuis
en vergoeding Acne-behandeling door verzekering

Effectief en duurzaam resultaat lukt alleen wanneer je dagelijks je huid de juiste aandacht geeft. Dit doe je zélf thuis. ik geef jou daarbij een advies op maat en coach jou en je huid hierbij. In de salon krijgt je huid de professionele behandeling die zij nodig heeft. De frequentie hiervan bespreken we samen.

Vergoeding door de verzekering van de Acne-behandeling
Inside Beauty is Acne-geregistreerd bij de Anbos. Diverse zorgverzekeraars vergoeden gedeeltelijk of geheel de kosten van de acne-behandelingen. Dit is afhankelijk van de polisvoorwaarden, en verschilt per zorgverzekeraard. Kijk daarvoor op de website van je zorgverzekeraar.

Tarieven Aromatherapie salonbehandelingen bij huidproblemen en Acnebehandelingen (2023)
(exclusief thuisbehandeling)

Aromatherapie behandeling op maat intensief € 78,00
ondersteunen ontstekingsreductie- facewash- intensieve peeling van granen, wilde rijst en boekweit- uitreinigen- evt. wenkbrauw epilatie- etherische oliën huidzuiverend- vulkanisch moddermasker- groente/fruit ampul met fruitwaterpakking- hoofdhuidmassage (anti-stress)- huidverzorging (dagmake-up naar wens, geschikt voor acnehuid)

Aromatherapie anti-stress/ anti-litteken € 112,00
ondersteunen ontstekingsreductie- facewash- intensieve peeling van granen, wilde rijst en boekweit- uitreinigen- evt. wenkbrauw epilatie- etherische oliën huidzuiverend- vulkanisch moddermasker- groente/fruit ampul met fruitwaterpakking-hoofdhuidmassage (anti-stress)-
Massage: lymfedrainage (werkt ontstekingsremmend, verbetert afvoer afvalstoffen, ontspant) óf bindweefselmassage litteken reductie-
huidverzorging (dagmake-up naar wens, geschikt voor acnehuid)

Aromatherapie behandeling (onderhoud) v.a. € 52,50
facewash- gel de gomage huidscrub- uitreinigen - evt. wenkbrauw epilatie- etherische oliën huidzuiverend- vulkanisch moddermasker- huidverzorging (dagmake-up naar wens, geschikt voor acnehuid)

Aromatherapie Acnelittekenbehandeling gelaat € 84,50
ondersteunen ontstekingsreductie- facewash- pittige dieptepeeling met etherische oliën en granen, wilde rijst en boekweit- uitreinigen (indien nodig)- evt. wenkbrauw epilatie- etherische oliën litteken reducerend- vulkanisch moddermasker- bindweefselmassage- huidverzorging (dagmake-up naar wens, geschikt voor acnehuid)
Voor optimaal resultaat zal een kuur worden geadviseerd. Deze wordt op maat samengesteld.

Aromatherapie Acnebehandeling rug/nek € 59,00
huidreiniging- gel de gomage huidscrub- uitreinigen - etherische oliën huidzuiverend- algenpakking- huidverzorging

Ervaring bij Inside Beauty van Maartje Splinter (32 jaar):
Al sinds de pubertijd heb ik een acnehuid. Sinds ik bij Danielle kom is mijn huid erg rustig, heb ik geen heftige ontstekingen meer en zijn zelfs sommige littekentjes een stuk minder geworden of weg. De behandelingen zijn erg fijn en mijn huid knapt altijd meteen zichtbaar op. Daarnaast vind ik de producten erg lekker en past Danielle altijd precies de producten aan waar mijn huid op dat moment behoefte aan heeft.

 

Wil je meer info wat het behandelconcept van Inside Beauty voor jouw huid kan doen ?
Neem dan gerust vrijblijvend Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op.