Skip to main content

SCHOONHEIDSSALON

INSIDE BEAUTY

Voor jouw natuurlijke schoonheid

informatie / afspraak maken

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in het concept van Inside Beauty

Inside Beauty biedt andere behandelingen en producten dan de “gewone schoonheidssalon”. Op deze website heb je al een impressie gekregen. Heb je interesse in een specifieke behandeling, of wil je meer weten over de producten? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Inside Beauty
Daniëlle Pieterse
Zoeloestraat 63
1448 ML Purmerend
Tel: 06 42243130
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wanneer je belt, is het mogelijk dat je mijn voicemail treft. Ik heb dan letterlijk mijn handen vol. Wanneer ik in behandeling ben, neem ik de telefoon niet op zodat de aandacht en rust blijft bij de persoon die de behandeling ondergaat. Of je belt buiten openingstijden. Spreek gerust je vraag in en ik bel je zo spoedig mogelijk terug.

Je kunt ten allen tijden een WhatsApp bericht sturen. Zodra ik de mogelijk heb om jouw vraag te beantwoorden, ontvang je een bericht terug.

De agenda is behoorlijk gevuld. Eventjes geduld voor je afspraak is wat ik aan je vraag. Maar dan heb je ook wel heerlijk iets om naar uit te kijken!

Inside Beauty werkt veilig volgens het hygiëneprotocol voor schoonheidsspecialisten en de richtlijnen van het RIVM. Je kunt optimaal genieten en ontspannen. Welkom!

HUIDANALYSE EN ADVIES OP MAAT

Bij je eerste bezoek aan Inside Beauty voor een huidbehandeling wordt altijd kosteloos extra tijd voor je vrijgemaakt. Er wordt een huidanalyse gemaakt en samen worden jouw wensen besproken en wat de behandeling voor jou kan doen. Tevens volgt er een individueel productadvies waarmee je thuis het resultaat van de behandeling kunt voortzetten.

AFSPRAAK ANNULEREN?

Ben je verhinderd ? Dat kan gebeuren. Annuleren kan kosteloos tot 24 uur van te voren. Bij niet tijdig annuleren ben ik genoodzaakt 50% van de behandeling in rekening te brengen.

KADOBONNEN

Natuurlijk! Een kadobon is altijd het juiste geschenk. Alle behandelingen en bedragen (vanaf € 10,-) zijn mogelijk. Uiteraard wordt deze bon feestelijk verpakt. Ben je niet in gelegenheid de bon op te halen dan kan deze, na ontvangst van betaling, zonder verzendkosten worden verstuurd.

VASTE KLANTEN KORTING

Trouwe klanten worden gewaardeerd. Bij elke betaling (behandelingen en producten) ontvang je voor elke € 15,- een stempel op je digitale stempelkaart in het klantensysteem van Inside Beauty. Bij 30 stempels ontvang je € 10,- korting op een behandeling.