Skip to main content

SCHOONHEIDSSALON

INSIDE BEAUTY

Voor jouw natuurlijke schoonheid

Inside Beauty - Natuurlijke huidver­zorging

Inside Beauty, de groene schoonheidssalon van Purmerend

Al ruim 30 jaar ben ik gespecialiseerd in natuurlijke cosmetica. Bij Inside Beauty wordt niet alleen je huid behandeld, maar krijg jij als compleet persoon pure aandacht. De 100% natuurlijke producten zijn met zorg uitgezocht. Niet alleen puur natuur, maar ook van een hoge professionaliteit met actieve werkstoffen die werken voor én aan je huid. Ze zijn gecertificeerd, eco, en fairtrade. Een gezonde stralende huid, samen; hand in hand met een betere planeet. Het kan! De salonbehandelingen en jouw thuisverzorging worden op maat, en voor jouw huid specifiek afgestemd, met als doel je huid gezond(er) en stralend(er) te maken. Deze wijze van natuurlijke gezichtsbehandelingen biedt jouw huid een gezonde toekomst. Een unieke huidbeleving. Ervaar het zelf!

Over Daniëlle…

Bij Inside Beauty is jouw huid in vaardige handen. Sinds 1992 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste.
Altijd heb ik gekozen voor natuurlijke producten. Daarbij vind ik het heel belangrijk om kennis te blijven verbreden. Het is mijn passie om mensen “lekker in hun vel” te laten voelen. Zowel letterlijk als figuurlijk.
Eerlijk en puur zijn voor mij een must. Als dochter van de melkboer is het ondernemerschap mij met de paplepel ingegoten. Net zoals het letten op de kwaliteit van pure zuivere producten. No nonsense! Gewoon een eerlijk en goed product, met je juiste prijs – kwaliteit verhouding. Én 100% actieve ingrediënten die écht werken.
In 1994 ben ik in Amsterdam aan de rand van het centrum en de Jordaan, gestart als zelfstandig ondernemer.
Met een compagnon runde ik een groot beautyinstituut. Samen met een compleet team van schoonheidsspecialistes en stagiaires in dienst, heb ik hard, en met veel plezier gewerkt. Na 15 jaar ging ik in Purmerend met Inside Beauty een nieuwe uitdaging aan, om mij weer volledig op het vak - mijn passie- te kunnen storten.

In 2019 ben ik (binnen Purmerend- Weidevenne) verhuisd. De salon is nu áán huis en is een mooiere professionele ruimte waar je tot rust kunt komen…. Ik hou van mensen, hun verhalen én van mijn vak. Ik blijf me altijd verdiepen in meer kennis, nieuwe technieken en natuurlijke cosmetica die gezond is voor je huid, voor jou en respect heeft voor de natuur. Ik geloof in een gezonde wijze van huidverbetering.