Skip to main content

SCHOONHEIDSSALON

INSIDE BEAUTY

Voor jouw natuurlijke schoonheid

Inside Beauty - Natuurlijke huidver­zorging

Inside Beauty is de groene schoonheidssalon van Purmerend. Al ruim 25 jaar ben ik gespecialiseerd in natuurlijke cosmetica. Bij Inside Beauty wordt niet alleen je huid behandeld, maar krijg jij als compleet persoon pure aandacht. De 100% natuurlijke SPA aromatherapieproducten worden op maat, en voor jouw huid specifiek afgestemd, met als doel je huid gezond(er) en stralend(er) te maken. Deze wijze van natuurlijke gezichtsbehandelingen biedt jouw huid een gezonde toekomst. Een unieke huidbeleving. Ervaar het zelf!

Bij Inside Beauty is jouw huid in vaardige handen. Sinds 1992 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Met het merk Societe Provençale D'Aromatherapie (S.P.A.) en haar puur natuurlijke huidverzorgingsproducten was het liefde op eerste gezicht!
Het is mijn passie om mensen “lekker in hun vel” te laten voelen. Zowel letterlijk als figuurlijk. Eerlijk en puur zijn voor mij een must. Als dochter van de melkboer is het ondernemerschap mij met de paplepel ingegoten. Net zoals het letten op de kwaliteit van pure zuivere producten. Zo min mogelijk onnatuurlijke toevoegingen voor een eerlijk en goed product! 100% actieve ingrediënten die echt werken.

AROMATHERAPIE, BINDWEEFSELMASSSAGE, ACNE EN Wellbeing

In 1992 had ik mijn eerste kennismaking met S.P.A. Aromatherapie uit de Provence in Frankrijk. Tot op heden heb ik geen fijnere en mooiere huidverzorging kunnen vinden. Zo een eerlijk, puur en zuiver product zonder chemische toevoegingen waarmee je een huid kunt verwennen én kunt verbeteren! S.P.A. gaat verder dan elke andere cosmetica. Het dringt door alle huidlagen heen, waardoor het zo intensief werkzaam en huidverbeterend werkt. Niet alleen je huid wordt behandeld, maar ik kan ook de achterliggende oorzaak postiief beinvloeden. Daarbij, en zeker niet onbelangrijk, is het gezond voor je huid en voor jou! En dan heb ik het nog niet eens over de zalige geur gehad ….

Wanneer een huidspecialiste wil werken met SPA Aromatherapie moet een trainingstraject worden gevolgd.
Omdat er holistisch en therapeutisch wordt gewerkt, is het noodzakelijk kennis te verdiepen. Daar kan ik alleen maar enthousiast over zijn! Alle trainingtrajecten heb ik gevolgd, en ben daarmee tot SPA AROMATHERAPIE EXPERT benoemd. Nog steeds leer ik bij. Ik ben nog lang niet uitgeleerd.

Naast deze specialisatie heb ik bij de NaturalFacelifting Academy alle technieken geleerd. De beste en mooiste bindweefselmassagetechnieken om een stralende jonge huid te krijgen en te behouden.

Een Acnehuid wil ik graag helpen. Daarom heb ik de ACNE-specialisatie bij de ANBOS behaald. Elke 3 jaar volg ik een nascholing. Naar mijn mening is het belangrijk om een huid die Acne heeft met gezonde producten te behandelen. De huid en de persoon is hier écht bij gebaat. Omdat ik therapeutisch werk is er resultaat. Ook voor de gevoelige acne-huid!

Wellbeing, je lekker(der)in je vel voelen. Een behoefte die je vast herkent. 
Wellbeing en ontspanning zijn ontzettend belangrijk voor je immuniteit. Het draagt bij aan je algehele gezondheid. 
Enorm belangrijk in deze hectische tijden waarin we leven. In 2021 ben ik mij hierin gaan verdiepen, en wat ik daarin voor jou kan betekenen. Met de natuurlijke Altearah Emotive Cosmetics en de zeer unieke behandelingen en Aromatherapie & Chromotherapie  voor thuis kan ik jou helpen en ondersteunen in Wellbeing; welzijn; je fijn(er) voelen, gezond(er) en gelukkig(er).

NATUURLIJKE HUIDVERZORGING IN PURMEREND

In 1994 ben ik in Amsterdam aan de rand van het centrum en de Jordaan, gestart als zelfstandig ondernemer. Met een compagnon runde ik een groot beautyinstituut. Samen met een compleet team van schoonheidsspecialistes en stagiaires in dienst, heb ik hard, en met veel plezier gewerkt. Na 15 jaar ging ik in Purmerend met Inside Beauty een nieuwe uitdaging aan, om mij weer volledig op het vak - mijn passie- te kunnen storten.
In 2019 ben ik (binnen Purmerend- Weidevenne) verhuisd. De salon is nu áán huis en is een mooiere professionele ruimte, met de natuurlijke sfeer waarin de klant altijd centraal staat. Ik blijf innovatief in natuurlijke huidverzorging. Jaarlijks leer ik nieuwe specialistische technieken. Elke klant krijgt haar eigen persoonlijke behandeling en huidadvies op maat.
Resultaat: jouw eigen natuurlijke schoonheid, voor nu en de toekomst!