Skip to main content

SCHOONHEIDSSALON

INSIDE BEAUTY

Voor jouw natuurlijke schoonheid

Huidverjonging Natural facelifting

Natural Facelifting natuurlijke huidverjonging 
voor een tijdloze schoonheid…

Natural Facelifting bindweefselmassage... Slow Beauty ; een specialiteit bij Inside Beauty
Een jonge frisse huid ziet gezond en stralend. Wanneer we ouder worden, willen we het liefst deze frisse, gezonde, stralende huid behouden.
Inside Beauty heeft een concept waarbij je eigen huid wordt aangezet tot verjonging.
De methodes zijn geheel natuurlijk en geven dan ook een natuurlijk resultaat.
Vanaf 2002 heb ik mij gespecialiseerd en verdiept in diverse behandelingen die de huid kunnen verjongen maar die NIET schadelijk zijn voor je huid of gezondheid. Per 2015 ben ik gespecialiseerd Natural Facelifting therapeute.
Mooi en stralend ouder worden zonder mes, inspuitingen of agressieve cosmetica ? JA!

Natural Facelifting huidverjonging met SPA Aromatherapie.
Naast de bijzonder effectieve massagetechnieken worden werkstoffen toegepast welke doordringen tot de onderste huidlagen (zelfs tot aan de bloedvaten), en daarbij volledig natuurlijk zijn. De mengelingen van S.P.A. Aromatherapie zijn zeer uniek van samenstelling waardoor deze 100% actief werkzaam zijn.
Mijn ruime ervaring (meer dan 25 jaar) in Aromatherapie gecombineerd met de Natural Facelifting methode zorgt voor een zo mooi mogelijk resultaat.
Zowel de Slow Beauty technieken als de S.P.A. Aromatherapie worden aangepast aan jouw huid en persoonlijk samengesteld. Samen wordt besproken welke behandeling voor jouw huid het meest gewenste resultaat zal gaan geven. Ook de natuurlijke en huidverbeterende producten voor je eigen thuisbehandeling worden op maat gemaakt. Specifiek voor jouw huid. Zo wordt en blijft jouw huid stralend en jong!

Als Natural Facelifting therapeute zet ik meerdere massagetechnieken in:
Bindweefselmassage geeft celvernieuwing en een elasticiteitverhoging. Vermindert en verzacht direct rimpels.
Spiertonus-massage werkt op de gelaatsspieren waardoor een liftend effect verkregen wordt. Verslapping , rimpels of fijne lijntjes zijn verschillende effecten van huidveroudering die elk hun eigen specifieke behandeling vragen. Ook genen en mimiek kunnen een specifiek beeld geven waar een huid zal gaan verslappen of rimpels krijgt. Preventief is hierin winst te behalen.

De verschillende Natural Facelifting technieken worden op maat ingezet, speciaal voor jou! Dit zal je huid en je uitstraling weer die gezonde stralende glow geven. Na elke behandeling zíe en voel je een onmiddelijke frisheid.

Tarieven Natural Facelifting natuurlijke huidverjonging salonbehandeling (2023)
(exclusief thuisbehandeling)

Natural Facelifting BeautyBoost € 124,00
Huidverjonging door de beste werkstoffen en een intensieve Naturalfaceliftingmassage...
stimuleren van de circulatie en celregeneratie- huidreiniging- peeling van granen, gist en wilde rijst- 100% pure etherische oliën anti-age + vulkanisch moddermasker- fruit-groente ampul met fruitwaterpakking- NaturalFacelifting massagetechnieken- dag of nachtverzorging (dagmake-up indien gewenst)

Natural Facelifting behandeling Intens € 88,00
Intensieve combinatie van Aromatherapie en Naturalfaceliftingmassage...
stimuleren van de circulatie en celregeneratie- huidreiniging- peeling van granen, gist en wilde rijst- Natural FaceLifting massagetechnieken- 100% pure etherische oliën anti-age + vulkanisch moddermasker- dag of nachtverzorging (dagmake-up indien gewenst)

Kuren Natural Facelifting
Wil je optimaal resultaat op korte termijn? Dan gaan we kuren!
In een kuur worden de behandelingen binnen een korte termijn gegeven. 1-2x per week een salonbehandeling en een thuisbehandeling van S.P.A. Aromatherapie, op maat gemaakt en gemengd voor jouw huid. Het aantal behandelingen is afhankelijk van je huid en het gewenste resultaat.

Meredian Facial anti-stress verjonging € 86,00
is een behandeling die zorgt voor rust en balans. In deze jachtige tijd vinden wij te weinig tijd voor rust en ontspanning, terwijl dit juist zo belangrijk is. Rust en ontspanning geeft meer balans en energie. Nodig voor een stralende huid. De ontspannende massagetechnieken zijn gebaseerd op de energie-elementen uit de Chinese geneeskunde. Tevens werkt het op de merediaanbanen. Meredian Facial laat je uitrusten waardoor je weer gaat stralen.

Aromabrasie dieptepeeling
microdermabrasie met Aromatherapie

Met een peeling worden alle dode huidcellen verwijderd. Met een dieptepeeling gaat dat net iets verder. Rimpels, pigmentvlekjes en littekens liggen dieper in de de huid. Met een dieptepeeling kunnen we meer dode huid verwijderen om daar een positieve invloed op te geven. Daarbij wordt de huid dan eens even goed aangezet om nieuwe cellen aan te maken. Het heeft een verjongend effect.

Er zijn diverse manieren om de huid een dieptepeeling te geven. Bijvoorbeeld een chemische peeling, een laserbehandeling of microdermabrasie. Deze behandelingen zijn belastend voor de huid. Met SPA Aromatherapie is het mogelijk de huid net zo intensief te behandelen, maar is het gezonder voor de huid.
De Aromabrasiebehandeling stimuleert de algehele stofwisseling van de huid. Alle dode huidcellen worden verwijderd, het gaat rimpels en pigmentvlekjes tegen en werkt zelfs bij littekens van Acne of van een operatie.
Deze behandeling wordt geadviseerd in het voor- en najaar, als een oppepper voor de huid. Het kan ook in kuurverband worden ingezet wanneer daadwerkelijk gericht naar een resultaat gewerkt gaat worden. Deze kuur wordt altijd op maat afgestemd. De Aromabrasiebehandeling kan alleen worden ondergaan in combinatie met Aromatherapie thuisverzorging om de huid op de juiste wijze te voeden en verzorgen, en wanneer je huid gewend is aan Aromatherapiebehandelingen van Inside Beauty.

Tarieven Aromabrasie behandelingen (2023)

Aromabrasie Anti Age behandeling inclusief thuisbehandelingsserum va € 165,00
Boostbehandeling voor huidvernieuwing en huidversteviging ...
stimuleren van de bloedcirculatie celvernieuwing- huidreiniging- pittige dieptepeeling met etherische olien en een peeling van granen, wilde rijst en boekweit- verwijderen van onzuiverheden- wenkbrauw epilatie- etherische oliën- vulkanisch moddermasker- mineralen en anti-oxydanten peel off masker- Naturalfacelifting bindweefselmassage – huidverzorging (dagmake-up naar wens)

Aromabrasie inclusief thuisbehandelingsserum va € 133,00
Intensieve huidvernieuwing...
stimuleren van de bloedcirculatie - huidreiniging- pittige dieptepeeling met etherische olien en een peeling van granen, wilde rijst en boekweit- verwijderen van onzuiverheden- wenkbrauw epilatie- etherische oliën- vulkanisch moddermasker- peel off Anti-Oxydantenmasker- huidverzorging (dagmake-up naar wens)

De mooiste versie van jezelf, ongeacht je leeftijd….

Benieuwd naar wat Natural Facelifting en S.P.A. Aromatherapie voor jouw huid kunnen doen? 
Maak Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.voor een proefbehandeling Natural Facelifting. ( €55-)
Je kunt voelen wat de behandeling en producten doen en samen bespreken welke methode het beste is voor jouw huid en het gewenste resultaat.

Ervaring bij Inside Beauty door Marjon Eegerdingk:
Ondanks de stevige aanpak voelt het na de behandeling erg goed en glad aan en zijn de ouderdomslijntjes echt veel minder dan normaal.