Skip to main content

SCHOONHEIDSSALON

INSIDE BEAUTY

Voor jouw natuurlijke schoonheid

Couleur Caramel make-up

Deze CosmeBio en EcoCert gecertificeerde lijn is afkomstig uit Frankrijk. Het is méér dan alleen een mooie make-up. Het bijzondere is dat deze make-up een hoog gehalte plantaardig actieve bestanddelen bevat die de huid verzorgen. Dus naast een mooie make-up krijgt je huid ook nog eens verzorging. Daarbij heeft de make-up een prachtig mooi jasje; biologisch en ecologisch verpakt.

De verzorgende ingrediënten zijn een echte plus! Er is een ruime keuze uit kleuren en soorten make-up, en naast Bio en Eco ook Vegan. Zelfs een hele gevoelige huid of een acnehuid kan deze make-up verdragen. De kwaliteit is professioneel en wordt door visagisten in heel Europa en Amerika gebruikt.

Schadelijke stoffen, parabenen, minerale oliën, PEG en dierlijke grondstoffen zitten er niet in. De grondstoffen zijn zoveel mogelijk van biologische oorsprong en verkregen uit Fair Trade. Uiteraard zijn de producten niet op dieren getest. Alle verpakkingen zijn van PLA, een plantaardig recyclebaar bioplastic. De houten dekseltjes dragen het FSC certificaat en dragen bij aan een duurzaam milieu.

Een prachtige en vriendelijke make-up voor je huid, voor het milieu, op je toilettafel, en voor je portemonnee.

Online shoppen en op je gemak alle mooie kleuren en artikelen bekijken kan in mijn webshop: www.couleurcaramelmakeup.nl
Bestel daar gerust. In het bestelproces klik je aan dat je wilt afhalen. Je bent dan vrij van verzendkosten en ontvangt van mij een berichtje zodra je bestelling klaar staat.
Ook in de salon wordt deze prachtige make-up lijn gebruikt wanneer je een dag-feest-of bruidsmake-up wilt.
Wil je kleuren liever "echt" zien en een advies? Dat kan in de salon of via online-beeldbellen. Maar daarvoor een afspraak.
(In de salon zijn niet alle kleuren op voorraad).