Skip to main content

SCHOONHEIDSSALON

INSIDE BEAUTY

Voor jouw natuurlijke schoonheid

Altearah bio

De biologische producten van Altearah zijn heel bijzonder! Ze verzorgen je huid, je lichaam en je geest. Dit door kleuren, geuren en aromatherapie te combineren. Schoonheid komt van binnenuit. Je innerlijke sereniteit, je charisma. Energie en emoties hebben invloed op ons uiterlijk (je huid, je figuur). De producten van Altearah versterken jouw schoonheid door balans te brengen in je welzijn met puur natuurlijke en vooral héérlijk geurende aromatherapieproducten met elk hun eigen kleur.

Aromatherapie heeft veel weldadige eigenschappen. Je kunt ze ruiken, en het verbetert je huidconditie.
Chromotherapie (kleurtherapie) is een werkwijze om bepaalde fysieke en emotionele stoornissen in balans te brengen door het gebruik van kleuren. Elke kleur heeft een universele of persoonlijke betekenis die altijd zintuiglijk is.
Zij heeft een directe invloed op de geest en het lichaam. Bijvoorbeeld: groen geeft je een gevoel van natuur en frisheid, wit is “clean”, roze is zacht, van geel en oranje word je vrolijk.
Olfactotherapie (geurtherapie) is een behandelingsmethode die gebruik maakt van de geuren en trillingen van etherische oliën.
Via je neus gaat de geur naar je hersenen. In je hersenen wordt iets in gang gezet. Wanneer je een brandlucht ruikt, kom je “automatisch” in actie. Wanneer je lavendel ruikt, word je meer ontspannen. Geuren kunnen je ook terugbrengen naar herinneringen van bijvoorbeeld een vakantie of je jeugd.

Er zijn 14 verschillende geuren met elk hun eigen kleur en werking.
Een klein voorbeeld:

  • SMARAGD-GROEN – ZUURSTOF - Den : Diep ademhalen, open je. Vernieuw jezelf.
  • TURKOOIS – SERENITEIT- Ylang-Ylang: Weg van de stress. Kalmeer en laat het gewoon gaan.
  • INDIGO – HELDERHEID – Geranium: Concentreer je en zie het helder. Herontdek rustig en ongestoord slapen.
  • ROZE – TEDERHEID - Roos : Verwen jezelf. Stel je open voor zachtheid, liefde en tederheid

Altearah Bio biedt een natuurlijke oplossing om je positief te voelen. Door producten te combineren Kun je helpen bij veranderingen van het seizoen. Ze ondersteunen je bioritme.Het verbetert de mentale staat en verzorgt de huid. Precies dát wat nodig is om je in het desbetreffende seizoen letterlijk en figuurlijk lekker(der) in je vel te voelen. Er zijn ook combinaties voor ontgifting, Detox of hulp bij menopauze.

Speciaal voor de verzorging van je gezichtshuid heeft Altearah voor jou "slimme cosmetica". De natuurlijke ingrediënten (zoals bijvoorbeeld kurkuma,spirulina en granaatappel met plantenoliën en bloemwaters) verhogen de communicatie tussen de cellen. Hierdoor komt jouw huid in een betere conditie waardoor ze mooier gaat stralen.

Altearah is Bio, dierproefvrij, gecertificeerd oa Slow Cosmeticque , Eco en duurzaam. Zeer begaan met de planeet. Zo is ze bijvoorbeeld actief in het herbebossingsinitiatief het Franse Reforest'Action. Altearah heeft de volledige CO2 footprint van alle activiteiten in 2020 gecompenseerd (vervoer, aankoop van materiaal en benodigdheden, energieverbruik, etc) Black Friday is tot heden Emerald Friday, ook zo een herbebossingsproject. Dit is één van hun maatschappelijk betrokken activiteiten. Altearah is fantastisch voor jou, maar geeft ook zorg aan de planeet. Hoe mooi is dat!

" Beauty is the result of well-being
and well-being comes from experiencing the beauty of life."