Skip to main content

SCHOONHEIDSSALON

INSIDE BEAUTY

Voor jouw natuurlijke schoonheid

TerraNova; een mooie huid van binnenuit

Terra Nova Beauty synergie magnifood suplementen vullen je dagelijkse gezonde verzorging aan, van binnenuit voor een mooiere huid. De huid is een orgaan van het lichaam. Het grootste orgaan van het lichaam. Belangrijk dus! Door goed te zorgen voor jezelf, zorg je goed voor je huid. De Terra Nova supplementen zijn 100% vegetarisch en veganistisch. Uniek zijn de gevriesdroogde groente, fruit en kruiden. Bewezen effectief voor een betere opneembaarheid, gebalanceerd, en zachtaardig voor je systeem.

Voedingssupplementen voor jou en je huid. Ze vullen je dagelijkse gezonde verzorging aan.

Een uitzondering in de wereld van voedingssupplementen, want ze bieden een op maat gemaakt complex met gevriesdroogde groente, fruit en kruiden. Bewezen effectief voor een betere opneembaarheid, gebalanceerd, en zachtaardig voor je systeem.
En niet geheel onbelangrijk: EERLIJK! Eerlijk in ingrediënten, en eerlijk in prijs.

De huid is een orgaan van het lichaam. Het grootste orgaan van het lichaam. Het brengt elk deel van het lichaam met elkaar in verbinding door een uitgebreid netwerk van weefsels, lymfevaten en bloedvaten. Het werkt als een barrière voor je omgeving. Het geeft je niet alleen “de looks” maar beschermt jou. Belangrijk dus!, om goed voor je huid te zorgen. Door goed te zorgen voor jezelf, zorg je goed voor je huid.

Inside Beauty biedt jouw huid de beste en meest gezonde huidproducten. Ze voeden jouw huid tijdens de salonbehandeling. En je gebruikt ze dagelijks thuis. Zelfs speciaal voor jouw huid op maat gemaakt. Uniek! En toch kun je nóg beter voor je huid zorgen.
Neem voldoende rust. Drink en eet gezonde voedingsstoffen (met de nadruk op voeding). We weten het heus wel. Maar hoe pas je dat toe in je dagelijks bestaan? Soms zijn er momenten van stress die je niet uit de weg kunt. En natuurlijk zou je het liefst elke dag met de beste gezonde ingrediënten je maaltijd bereiden, maar tja elke dag…

Je lichaam zorgt ervoor dat voeding eerst gaat naar de organen die je in leven houden. Daarna je functioneel systeem, dan je spieren en als laatste … je huid.

Daarom geloof ik in supplementen , aanvulling. Met de juiste voedingssupplementen.

TerraNova heeft een heel uitgebreid aanbod. Samen met de orthomoleculair deskundige heb ik een kleine selectie gemaakt welke aansluit bij de huidbehoefte en behandelingen die ik aanbied.

De Magnifood supplementen zijn vrij van vulstoffen en bindmiddelen. De gewassen groeien in een vrije en chemicaliënvrije omgeving. Ze worden geoogst wanneer de plant zijn hoogste bioactiviteit heeft bereikt. Het plukken wordt op een milieuvriendelijke manier gedaan zonder het ecosysteem in gevaar te brengen. Bovendien zijn de supplementen 100% vegetarisch en veganistisch.