Skip to main content

SCHOONHEIDSSALON

INSIDE BEAUTY

Voor jouw natuurlijke schoonheid

UV Bio

Op zoek naar natuurlijke zonproducten? Een veilig product met een natuurlijke zonbescherming zónder witte waas, en veilig voor het milieu, onschadelijk voor koraal, dierproefvrij én vegan? UVBIO heeft ze voor jou!
Dit natuurlijke, biologisch en vegan gecertificeerd assortiment is ontwikkeld met grote zorg voor jouw huid en gezondheid en met respect voor de biodiversiteit. Er zijn 4 productlijnen: Beschermen tegen de zon, Verzorgen na de zon, Zonnige teint het hele jaar en Haarverzorging.

Beschermen tegen de zon

Je hebt de keuze uit producten met verschillende zonbeschermingfactoren (SPF 10, 20, 30 en 50), in verschillende inhoudsmaten, in gels en milks en voor alle leeftijden. Ze bevatten minerale filters waardoor de producten direct beschermen tegen UV-straling. Bovendien zijn ze waterproof. Ze laten GEEN witte waas of strepen achter op de huid!

Verzorgen na de zon

Niet alleen de huid van het lichaam, maar ook van het gezicht verdient aandacht na de zon. Maakeen keuze uit de producten of gebruik ze allemaal. Verzorgd van top tot teen! Het ‘Nutri-Serum’bijvoorbeeld, kun je zelfs het hele jaar door gebruiken. De rijke ingrediënten zorgen ervoor dat je huid kalmeert en hydrateert na de zon, maar helpen je huid in regeneratie; het herstelproces. Dit is daarmee tevens een heel fijn anti-age product!

Zonnige teint het hele jaar

Met de BB-cream SPF10, de zelfbruiningcrème, een bronzing poeder SPF 30, of een olie met fijne goudkleurige deeltjes geef je je huid het hele jaar een zonnige tint.

Haarverzorging

De shampoo met spirulina, kamille en rozemarijn verzorgt het haar na een duik in het zwembad of de zee. Het gaat verkleuring tegen, en vezorgt je hoofdhuid voor een gezonde haargroei.

Zie de uitgebreide folder van UV BIO (PDF)