Skip to main content

SCHOONHEIDSSALON

INSIDE BEAUTY

Voor jouw natuurlijke schoonheid

Esse

Maakt gebruikt van een biologische biotechnologie (groene scheikunde) om met pro- en pre-biotica je huidmicrobioom terug te brengen naar haar eigen natuurlijke balans. Jouw huid op z’n meest gezond! In balans en stralend. Je huid wordt weer frisser, schoner en veroudert langzamer. 100 % puur natuur voor actieve verbetering van een (over)gevoelige, acne, verouderde huid.

Esse ziet jouw huid als een ecosysteem. En zo werk ik al jaren in de salon. Daarom ben ik zo blij met Esse. Het maakt gebruikt van een biologische biotechnologie (groene scheikunde) om met pro- en pre-biotica je huidmicrobioom terug te brengen naar haar eigen natuurlijke balans. Jouw huid op z’n meest gezond! In balans en stralend. Je huid wordt weer frisser, schoner en veroudert langzamer. Er zijn verschillende huidproducten voor thuis en intensieve producten voor de salonbehandeling. Waarbij ik op maat kan blijven werken. Of je huid nu (over)gevoelig is, acne heeft, of omdat je je een jongere huid wilt. Ik kan het voor jouw huid aanpassen en je adviseren welke thuisverzorging bij jou past.

Esse heeft verschillende productlijnen zoals:

Esse Sensitive
Probiotische actieve ingrediënten in biologische formules verbeteren de barrièrefunctie om de reactieve huid te kalmeren en genezen.

Esse Core
Pre-en probiotische actieve ingrediënten in biologische formules, welke de huid voeden en beschermen.

Esse Plus
Hoge dosering probiotische actieve ingrediënten in biologische formules welke het huidmicrobioom een boost geven voor maximale anti-ageing resultaten.

Esse Clarifying
Een nieuwe benadering voor acné, welke gebruik maakt van biotechnologie in combinatie met unieke ingrediënten om ontregeling van de huidbarrière te minimaliseren, ontstekingen te kalmeren en een gezonde microbiële balans na te streven.

Esse Aesthetics ‘s
Werelds eerste levende probiotica om de resultaten van esthetische behandelingen te optimaliseren. Verbetert de algehele effectiviteit van esthetische behandelingen door het verminderen van de wachttijd, verhogen van de vrijlating van collageen en het minimaliseren van risico’s. Natuurlijk help en adviseer ik jou en je huid met de juiste keuze.

Esse bestaat sinds 2002 en is zeer innovatief. De oorsprong van de natuurlijke werkstoffen en de founder komt uit Afrika.
Esse is gecertificeerd biologisch, vegan, dierproefvrij, fairtrade en CO2 neutraal. Het kan! Een zuiver en goed huidproduct met aandacht voor de natuur, de wereld. Een duurzame toekomst.