SCHOONHEIDSSALON

INSIDE BEAUTY

Voor jouw natuurlijke schoonheid

TerraNova; een mooie huid van binnenuit

Terra Nova Beauty synergie magnifood suplementen vullen je dagelijkse gezonde verzorging aan, van binnenuit voor een mooiere huid. De huid is een orgaan van het lichaam. Het grootste orgaan van het lichaam. Belangrijk dus! Door goed te zorgen voor jezelf, zorg je goed voor je huid. De Terra Nova supplementen zijn 100% vegetarisch en veganistisch. Uniek zijn de gevriesdroogde groente, fruit en kruiden. Bewezen effectief voor een betere opneembaarheid, gebalanceerd, en zachtaardig voor je systeem.

Je huid brengt elk deel van het lichaam met elkaar in verbinding door een uitgebreid netwerk van weefsels, lymfevaten en bloedvaten. Het werkt als een barrière voor je omgeving. Het geeft je niet alleen “de looks” maar beschermt jou. Belangrijk dus, om goed voor je huid te zorgen. Door goed te zorgen voor jezelf, zorg je goed voor je huid.

Inside Beauty biedt jouw huid de beste en meest gezonde huidproducten. Ze voeden jouw huid tijdens de salonbehandeling. En je gebruikt ze dagelijks thuis. Zelfs speciaal voor jouw huid op maat gemaakt. Uniek!  En toch kun je nóg beter voor je huid zorgen.  
Neem voldoende rust. Drink en eet gezond. Zorg voor voldoende voedingsstoffen. We weten het heus wel. Maar hoe pas je dat toe in je dagelijks bestaan? Soms zijn er momenten van stress die je niet uit de weg kunt. En natuurlijk zou je het liefst elke dag met de beste gezonde ingrediënten je maaltijd bereiden, maar tja elke dag…

Je lichaam zorgt ervoor dat voeding eerst gaat naar de organen die je in leven houden. Daarna je functioneel systeem, dan je spieren en als laatste … je huid.

De Beauty Synergie van Terranova
Deze Magnifood zijn voor jou en je huid. Ze vullen je dagelijkse gezonde verzorging aan. Een uitzondering in de wereld van voedingssupplementen, want ze bieden een op maat gemaakt complex met gevriesdroogde groente, fruit en kruiden. Bewezen effectief voor een betere opneembaarheid, gebalanceerd, en zachtaardig voor je systeem.
En niet geheel onbelangrijk: EERLIJK! Eerlijk in ingrediënten, en eerlijk in prijs.  

De Magnifood supplementen zijn vrij van vulstoffen en bindmiddelen. De gewassen groeien in een vrije en chemicaliënvrije omgeving. Ze worden geoogst wanneer de plant zijn hoogste bioactiviteit heeft bereikt. Het plukken wordt op een milieuvriendelijke manier gedaan zonder het ecosysteem in gevaar te brengen. Bovendien zijn de supplementen 100% vegetarisch en veganistisch.

Locatie

Inside Beauty Zoeloestraat Purmerend

Openingstijden

ma:   10.30 - 21.00 uur
di:     9.00 - 16.00 uur  (om de week)
woe:9.00 - 16.00 uur
do:    9.00 - 19.00 uur
vrij:  9.00 - 14.00 uur  (om de week)

Eindejaarssluiting: 24 december 2022  tm 3 januari 2023

Nieuwsbrief ontvangen?

Op de hoogte blijven van nieuws en acties van Inside Beauty? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Inside Beauty
Daniëlle Pieterse

Zoeloestraat 63
1448 ML Purmerend
06 42243130

Volg ons op Facebook en Instagram voor de nieuwste updates en aantrekkelijke acties.

Jouw gegevens worden volgens de nieuwe AVG wet (24/05/2018) met zorg en veilig beheerd. Je hebt altijd de mogelijkheid om uit te schrijven.

Logo Inside Beauty

Zoeloestraat 63 | 1448 ML Purmerend
06 42243130
www.insidebeauty.nl | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.