SCHOONHEIDSSALON

INSIDE BEAUTY

Voor jouw natuurlijke schoonheid

Wil jij een gezonde huid?

Je huid is een kostbaar bezit. Een gezond voedingspatroon, voldoende slaap, lichaamsbeweging en een goede huidverzorging zijn belangrijk voor het behoud van een gave en gezonde huid. Toch is het niet altijd gemakkelijk om je huid te laten stralen. Hoe komt dat?

Het probleem begint bij een vocht tekort. ( Dit is anders dan een droge huid. Een droge huid heeft een tekort aan talg, aan eigen huidvet) Een huid kan dus vochtarm zijn, vetarm of beide. Dit kan op elke leeftijd voorkomen, ook bij kinderen. Maar naarmate we ouder worden neemt talgproductie af en neemt de kans toe dat je huid vochtarm is. Dit kan tijdelijk zijn, bijvoorbeeld alleen in de winter of in de zomer, of wanneer bepaalde ingrediënten in cosmetica (zoals minerale oliën, conserveringsmiddelen, parfumstoffen) de huid irriteren.

Hydrateren

Waarom is het nodig om altijd eerst je huid te hydrateren? Vergelijk het maar met een plant die in een pot staat. De plant heeft een tijdje geen water gehad. Je wilt de plant extra verzorgen en geeft water met kunstmest. Je geeft dit, maar al het water loopt van de kluit af. Je zult eerst steeds een klein beetje moeten geven. Dit blijft op de aarde liggen en trekt heel langzaam in de grond. Zo geef je steeds een klein beetje water geven tot de kluit volledig is doordrenkt. Pas dan heeft het zin om meststoffen aan het water toe te voegen.

Zo is het ook met de huid. Eerst moet de vochtbalans goed zijn! Is de vochtbalans goed, dan kan de huid de voedingsstoffen uit cosmetica opnemen. En gaat je huid stralen. ( Kan de bloem van de plant bloeien.)

Natuurlijke cosmetica zonder minerale oliën

Nog even verder met het voorbeeld van de plant: De aarde heeft genoeg vocht nodig om voedingsstoffen op te nemen. De voedingsstoffen gaan naar de wortels van de plant. De plant gaat groeien en de bloem kan uiteindelijk bloeien.

Terug naar de huid: De huid heeft een goede hydratatie nodig om voedingsstoffen uit de cosmetica op te nemen. Deze voedingsstoffen zullen dan wel naar de diepere huidlagen moeten gaan om iets voor de huid te kunnen gaan doen. Daarom is het noodzakelijk dat jouw huidverzorging geen minerale oliën bevat!

Minerale olie is een verzamelnaam voor een mix van geraffineerde vloeibare koolwaterstoffen. (Een restproduct van de aardolie industrie). Ze worden op grote schaal toegepast in cosmetica als basis omdat het goedkoop is. Daarbij voelt het glad en zacht op de huid. Maar…. Minerale olie vormt een film over de huid, verstopt de poriën en blokkeert de vochthuishouding en de zuurstofcirculatie van de huid. Minerale olie laat er niets uit, maar het laat er ook niets in. De huid kan dus niet ventileren en niets opnemen.

Gezonde huidverzorging

Bij Inside beauty wordt er enkel gewerkt met gezonde cosmetica. En heeft dat ook voor jouw thuisverzorging van je huid. Omdat cosmetica wordt opgenomen door de huid is het belangrijk dat er geen schadelijke ingrediënten in je huidverzorgingsproducten aanwezig zijn die jouw gezondheid kunnen schaden. Wanneer je jouw huid professioneel laat behandelen en een goed advies wilt ben je bij Inside Beauty aan het goede adres. Alle ingrediënten zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit en zullen daadwerkelijk iets voor je huid doen. Je zult de productenlijn van Inside Beauty niet in een glossy magazine of op een TV reclame voorbij zien komen. Deze marketingkosten worden net als een luxe pot of een glanzend mooi doosje doorberekend naar de prijs van het product. Danielle scheidt graag de zin van de onzin. Een eerlijke huidverzorging die gezond voor je is, en die jouw huid laat stralen.

Locatie

Inside Beauty Zoeloestraat Purmerend

Openingstijden

ma:   10.30 - 21.00 uur
di:     9.00 - 16.00 uur  (om de week)
woe:9.00 - 16.00 uur
do:    9.00 - 19.00 uur
vrij:  9.00 - 14.00 uur  (om de week)

Eindejaarssluiting: 24 december 2022  tm 3 januari 2023

Nieuwsbrief ontvangen?

Op de hoogte blijven van nieuws en acties van Inside Beauty? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Inside Beauty
Daniëlle Pieterse

Zoeloestraat 63
1448 ML Purmerend
06 42243130

Volg ons op Facebook en Instagram voor de nieuwste updates en aantrekkelijke acties.

Jouw gegevens worden volgens de nieuwe AVG wet (24/05/2018) met zorg en veilig beheerd. Je hebt altijd de mogelijkheid om uit te schrijven.

Logo Inside Beauty

Zoeloestraat 63 | 1448 ML Purmerend
06 42243130
www.insidebeauty.nl | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.